Dr Theiss

Sve više i više ljudi veruje u moć prirode i imaju sklonost ka lekovima i kozmetici od prirodnih komponenti. Ovo je jedan od glavnih ključeva uspeha u istoriji razvoja grupe preduzeća Dr. Theiss Naturwaren koju je osnovao Peter Theiss 1978. godine. Kompanija je počela da se specijalizuje u proizvodnji lekova i medicinske kozmetike na bazi bilja.

Slogan Dr. Theiss kompanije je „u skladu sa prirodom“. U praktičnom smislu, to znači, gde je to moguće, proizvodnju kreme i gela koji ne sadrže silikon, naftne derivate i konzervanse. Na ovaj način uspeva se da što odgovornije upravlja prirodnim resursima i neprestano ulaže u istraživanje i razvoj održivih proizvoda.

Proizvodni program obuhvata više od 130 vrsta lekova na bazi lekovitog bilja, upotpunjeni receptima tradicionalne medicine. Sirovine koje se koriste od strane biljnih vrsta sa visokim sadržajem vrednih materija, izvedeni su kao rezultat dugogodišnjeg uzgoja na plantažama biljaka, u ekološki čistim regionima u svetu. Svi Dr. Theiss proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj.

Pročitaj više

Prikaz 1–12 od 40 rezultata