Orgain

Orgain proizvodi su jedinstvena linija potpuno čiste organske, zdrave hrane za detoksikaciju i jačanje organizma, koja doprinosi celokupnom zdravlju i prevenciji mnogih, danas rasprostranjenih, bolesti.
Orgain linija proizvoda je nastala nakon što se američki lekar Andrew Abraham izlečio od kancera i shvatio neophodnost promene načina ishrane. Kada je sagledao sve aspekte pravilne ishrane, kao lekar došao je do zaključka da je potrebno nešto što sadrži veliki procenat proteina biljnog porekla, a ujedno da bude i bez šećera i mlečnih sastojaka. Bez veštačkih emulgatora i aditiva. Nakon toga nastala je Orgain linija proizvoda. Danas je doktor Andrew osnivač i predsednik Asocijacije za prevenciju kancera u Americi.

Orgain veruje u prednosti organskih biljnih proteina iz čia semenki, braon pirinča, graška i kikirikija, u odnosu na druge, jer smatra da se lakše i brže vare, čime organizam brže dobija energiju. Sastojci kao što su lecitin iz suncokreta i tapioka u prahu predstavljaju zdravu, prirodnu kombinaciju dodataka koja poboljšava varenje. Na ovaj način organizam dobija visoko kvalitetne proteine koji daju energiju organizmu, a pri tome se čisti od toksina i štetnih materija.

Jedinstvenost proizvoda se ogleda i u tome što sadrži eritrol, prirodni alkoholni šećer koji ima 0 Kcal i glikemijski indeks 0. Zbog toga ovaj proizvod mogu upotrebljavati dijabetičari, osobe na dijeti i anti-kandida ishrani.

Orgain proizvodi se proizvode po najvišim organskih sandardima i ne sadrže GMO, soju, gluten, laktozu i šećer i veganski su proizvod.

Pročitaj više

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata