Solgar

Solgar inovira i proizvodi dodatke ishrani pouzdanog kvaliteta od 1947. Misija Solgara je da potrošačima pruži vrhunske, inovativne, naučno utemeljene dodatke ishrani kako bi podržali njihovo ukupno zdravlje i dobrobit.

Sledeći globalne standarde Solgar proizvodi su u različitim oblicima kako bi zadovoljili različite životne stilove npr. veganske, vegetarijanske, ili kosher. Iz svih se formulacija nastoje što je više moguće eliminisati alergeni i kada god je moguće proizvodi su formulisani bez šećera, soli, skroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena. Solgar proizvodi su bez veštačkih konzervansa, ukusa i boja i ne testiraju se na životinjama.

Laboratorija za ispitivanje kvaliteta jamči da svaki proizvod koji napušta Solgar zadovoljava sve zahteve u pogledu čistoće i učinkovitosti i zato kompanija svoje poslovanje temelji na principima održivog razvoja. Biljke koje koristi dobijaju se iz trajno održivih izvora, kako bi autohtone vrste i dalje rasle u svojim prirodnim staništima, u proizvodnji koristi pročišćenu vodu, zelena sredstva za čišćenje i koristi 100% reciklirajuće staklene boce. Solgar je član je međunarodne mreže Carbon neutral company© čiji je cilj smanjenje emisije ugljen dioksida.

Pročitaj više

Prikaz 1–12 od 54 rezultata