Podeli na:
Podeli na:

Advancis Medical, Activon Tube manuka med, 25 g

Na zalihama

Šifra proizvoda: 371535 Kategorije: Medicinski kabinet i prva pomoć European Article Number: 5060031471182
Podeli na:
Cena

1076din.

U cenu je uračunat PDV

Na zalihama

Pozovite za porudžbinu

Activon Tube sadrži 100% medicinski manuka med bez dodataka. Med se filtrira i steriliše, pa je pogodan za upotrebu na ranama. Manuka med uklanja i omekšava nekrotično tkivo i fibrine, uklanja neprijatne mirise i održava vlažno okruženje za zarastanje rana zbog čega hronične rane brže zarastaju.

  • prirodan način lečenja rana
  • antibakterijski
  • održava vlažno okruženje za zarastanje rana

Manuka med pravi se od nektara cvetova, grmova manuke na Novom Zelandu, koji su deo vrste Leptospermum, opšte poznate kao porodica čajevca. Utvrđeno je da ove biljna vrsta poseduje jedinstvena antibakterijska svojstva. Advantis manuka med je antibakterijski proizvod širokog spektra delovanja koji je efikasan protiv većine bakterija.

Bilo da se radi o jednostavnim ranama ili hroničnim povredama, gel od manuka meda tretira različite tipove rana, od dekubitusa, čira na nogama, inficiranih rana, opekotina, hirurških rana, površinskih rana i sinusa. Takođe, ne apsorbuje se u krvotok što znači bezbednu upotrebu za pacijente sa dijabetesom.

Kontraindikacije: Iako se med ne apsorbuje u krvotok, savetuje se praćenje nivoa šećera u krvi osobama sa dijabetesom. Ne koristiti ukoliko ste alergični na pčelinji otrov.

100% medicinski manuka med