Svezaimunitet je prodavnica dodataka ishrani. Naš cilj je da vas povežemo sa najkvalitetnijim prirodnim proizvodima po najboljoj ceni – na jednom mestu.

Smatramo da priroda nudi sigurna, efikasna a ipak nežnija rešenja za većinu naših zdravstvenih potreba i tegoba koje svakodnevni život postavlja pred nas.

Na zdravlje gledamo celovito, znajući da je putovanje do dobrog zdravlja vrlo individualizovano. Bez obzira na vašu ishranu ili zdravstvene ciljeve, Svezaimunitet misija je da vam budemo izvor prirodnih proizvoda i znanja, podržavajući vaše putovanje ka zdravom životu.

Vodimo se ovim principima:

Kvalitet i selekcija

Verujemo u punu transparentnost, pravimo selekciju najkvalitetnijih proizvoda i želja nam je da radimo sa brendovima koji prate visoke standarde kvaliteta u nameri da ponudimo proizvode koji:

  1. Sadrže esencijalne vitamine, minerale i zdrave masti
  2. Koriste održive, čiste i prirodne izvore
  3. Ne sadrže aditive, hemikalije, GMO, alergene i konzervanse

Na stranici Brendovi možete dobiti više detalja o proizvođaču. 

Pristupačnost

Smatramo da bi zdrav život trebao biti dostupan svima i radimo kako bismo vam doneli najbolju ponudu. Kada kupujete kod nas možete da uštedite na razne načine. Obavestite druge o Svezaimunitet-u. Naš program Preporuči i uštedi donosi dodatni popust vama i vašim prijateljima kojima ste nas preporučili. Sve što je potrebno je da se registrujete.

Autentične recenzije kupaca koji kupuju

Omogućavamo recenzije kupaca koji su naručili određeni proizvod sa Svezaimunitet sajta u nameri da osiguramo iskrene i tačne recenzije koje će vam pomoći da pametnije odlučite o kupovini. 

Korisnička podrška

  • Proizvodi koje nudimo odmah su raspoloživi.
  • Nastojimo da našim kupcima ponudimo što bolje iskustvo u kupovini, stoga se trudimo da vreme koje provedete sa nama bude što lakše. Za sve upite možete nas kontaktirati preko naše kontakt stranice.
  • Otvoreni smo za vaše predloge i sugestije. Ako želite da se neki proizvod nađe u našoj prodavnici, kontaktirajte nas.